Van Vliet Trucks doneert aan Bart de Graaff Foundation

Van Vliet Trucks doneert aan Bart de Graaff Foundation

Evenals vorig jaar heeft Van Vliet Trucks Holland B.V. uit Nieuwerkerk a/d IJssel besloten om het bedrag, dat normaal gesproken wordt besteed aan relatie- en eindejaarsgeschenken, aan een goed doel te doneren. Deze keer is de keuze gevallen op de Bart de Graaff Foundation.

Deze stichting helpt mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking bij het starten van hun eigen onderneming. Dit worden ‘Bikkels’ genoemd (de bijnaam van Bart de Graaff, de unieke televisiemaker, die bijna 10 jaar geleden overleed). Jaarlijks worden één of meer Bikkels ondersteund met een startkapitaaltje, persoonlijke begeleiding en coaching. Het doel is het bedrijf van deze Bikkel(s) binnen 1 jaar op poten te hebben, zodat ie na een jaar volledig zelfstandig is.

De Bart de Graaf Foundation stimuleert het zelfstandig ondernemerschap van mensen, die normaal gesproken nooit de gelegenheid zouden hebben gehad voor zichzelf te beginnen. Dit initiatief wordt door Van Vliet Trucks van harte ondersteund door middel van een donatie van €5.000,-. De cheque werd kortgeleden door algemeen directeur Nol van Vliet overhandigd aan Corine van Ruissen, manager van de Bart de Graaff Foundation. Verdere info over de Bart de Graaff Foundation is te vinden op de website: www.bartfoundation.nl 

Nol van Vliet donatie overhandiging

donatie-nol

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Top