Vrachtwagens Van Vliet Trucks ingezet voor vluchtelingenhulp Albanie

Vrachtwagens Van Vliet Trucks ingezet voor vluchtelingenhulp Albanie

Vijftig Mercedes-Benz trucks van Van Vliet Trucks in Nieuwerkerk aan de IJssel worden ingezet voor vluchtelingenhulp in Albanie.

Vrijdag 11 juni werden deze vrachtwagens, bestemd voor de afvalverwerking in de vluchte­lingenkampen overgedragen. De gebruikte trucks zijn bij Van Vliet gereviseerd en voorzien van een nieuwe Hyva kieperinstallatie. Na een grondige opknapbeurt in werkplaats en spuiterij zien de wagens er niet alleen perfect uit, maar verkeren ze ook weer in een uitstekende conditie.

Zoals bekend verblijven momen­teel een groot aantal vluchtelin­gen uit Kosovo in Albanese kam­pen. Door de slechte infrastruc­tuur is transport ter plaatse een groot probleem. Vandaar dat men heeft besloten om 4×4 vrachtwagens in te zetten die op zwaar terrein berekend zijn. Aangezien Van Vliet deze wagens op voorraad had staan, kon de levering op zeer korte ter­mijn plaatsvinden. Per week worden op deze manier tien wagens aangepast en geleverd. Van Vliet Trucks kreeg de opdracht van de UN (United Nations), die de hulpverlening ter plaatse coordineert. Bij eer­dere hulpverleningsprojecten plaatste de UN ook al opdrach­ten bij Van Vliet.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Top